spot_img
33.9 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeHUNEDOARA: PSD a câștigat Primăriile din Lupeni, Brad, Orăştie, Simeria, Uricani şi...

HUNEDOARA: PSD a câștigat Primăriile din Lupeni, Brad, Orăştie, Simeria, Uricani şi Aninoasa

-

Candidaţii PSD au câştigat alegerile locale pentru funcţiile de primar în oraşele Lupeni, Brad, Orăştie, Simeria, Uricani şi Aninoasa, potrivit datelor postate pe pagina oficială de Facebook a filialei judeţene PSD Hunedoara.

- Reclama -

Astfel, primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, a fost reales duminică pentru al cincilea mandat în fruntea localităţii.

Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni a fost reales în funcția de primar al municipiului Lupeni.

În municipiul Orăştie, Ovidiu Laurenţiu Bălan (PSD) a fost reales în funcţia de primar al localităţii pentru un al treilea mandat.

„Mulţumesc, dragi orăştieni, pentru toată încrederea acordată! Alături de o parte din echipa mea de consilieri şi de dumneavoastră voi putea finaliza toate proiectele pentru reconstrucţia Orăştiei. Aţi votat cu încredere continuitatea şi rezultatele frumoase, iar împreună vom fi ca până acum, o echipă puternică!”, a notat Ovidiu Bălan pe pagina sa de Facebook.

În oraşul Simeria, candidatul PSD Iulius Bedea a câştigat primul său mandat de primar, detaşându-se în faţa actualului edil Emil Râşteiu (Pro România), care a condus localitatea din anul 2012.

În oraşul Uricani, actualul primar Dănuţ Buhăescu a fost reales în funcţie, la fel ca şi primarul oraşului Aninoasa, Nicolae Dunca.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...