Senator PMP îl desființează pe Nicușor Dan: Când te crezi împărat este posibil să sfârsești slugă

0
129
Nicusor Dan, presedintele Asociatiei "Salvati Bucurestiul", sustine o conferinta de presa generata de decizia autoritatilor de a demola Casa Rosetti-Solesti, declarata monument istoric de categoria B, in Bucuresti, joi 12 mai 2011. Decizia de demolare a fost luata pe baza unui aviz dat de Directia de Cultura Bucuresti, Ministerul Culturii argumentand ca respectivele corpuri nu sunt clasate ca monumente istorice. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

De ceva timp tot aștept ca Nicușor Dan, candidatul autoproclamat al dreptei, sa vina cu măsuri și proiecte pentru bucureșteni. In locul unui mesaj coerent, asistam la o cursă de-a șoarecele și pisica între el și PSD-isti. Probabil echipa lui de comunicare mizează pe scandalul public, generat de circul din conferințele de presa stradale, și asta pentru ca și-au dat seama ca trebuie sa muncească la imaginea unui candidat fad și fără carisma , candidat care poate obține puncte electorale doar daca se victimizează, scrie pe facebook senatorul PMP, Lucian Iliescu.

Nu vreau sa ma gândesc ca echipa candidatului Nicușor Dan, e adepta acestui circ săptămânal, doar pentru ca altfel nu poate sa capteze atenția publicului, in cazul în care conferințele de presa ar avea loc la sediul de campanie. Eu unul m-am saturat ca ani de zile sa votez raul cel mai mic și sa accept aceleași mesaje terne legate de greaua moștenire! Sunt unul dintre cei care au salutat candidatura lui Nicușor Dan in urma cu câteva luni, dar in acest moment pot spune doar ca sunt dezamăgit.In toata aceasta perioada, Nicusor nu a invitat la dialog alesii locali ai partidelor de dreapta si nu a venit cu un plan realist pentru bucuresteni. Cand te crezi imparat este posibil sa sfarsesti sluga, mai susține Iliescu.