spot_img
12.6 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăAnalizeȘeful Statului Major General al armatei germane: Occidentul nu trebuie să subestimeze capacitatea...

Șeful Statului Major General al armatei germane: Occidentul nu trebuie să subestimeze capacitatea militară a Moscovei

-

Occidentul nu trebuie să subestimeze capacitatea militară a Moscovei, a avertizat miercuri şeful Statului Major General al armatei germane, generalul Eberhard Zorn, care, într-un interviu acordat Reuters, a apreciat că Rusia are posibilitatea de a deschide un al doilea front în cazul în care alege să o facă şi a atras atenţia că armata rusă dispune în continuare de cantităţi enorme de muniţii, deşi trage zeci de mii de obuze pe zi în Ucraina, transmite Agerpres.

‘Majoritatea forţelor terestre ruseşti ar putea să fie concentrate în Ucraina pentru moment, dar, chiar şi aşa, nu ar trebui să subestimăm potenţialul forţelor terestre ruse de a deschide un al doilea teatru de război’, a declarat generalul Eberhard Zorn, cel mai înalt responsabil militar al Bundeswehr-ului.

Dincolo de infanterie, Rusia are la dispoziţie forţe maritime şi aeriene, adaugă el.

‘Cea mai mare parte a marinei ruse nu a fost încă desfăşurată în războiul din Ucraina, iar forţele aeriene ruse au în continuare un potenţial semnificativ, ceea ce reprezintă o ameninţare de asemenea pentru NATO’, a spus Zorn.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...