spot_img
17.3 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăDezvaluiriGeorge Simion se îneacă în berea de la nuntă

George Simion se îneacă în berea de la nuntă

-

George Simion a afirmat miercuri în emisiunea Ancăi Alexandrescu de la Realitatea PLUS că unul din nașii săi din Marea Britanie ar fi cumpărat berea pentru nunta sa. El a transmis apoi și factura tranzacției.

Berea a fost vândută de o firmă din Giurgiu către o firmă din Argeș: peste 24.000 de doze Albacher produsă de Romaqua (Borsec) firmă condusă de foști generali SIE și care finanțează Fundația pentru Românii de Pretutindeni prin care George Simion și AUR au finanțat nunta.De exemplu Nicu Covaci a recunoscut că a cântat la nuntă în baza unui contract cu fundația (aici se pune întrebarea în ce bază legală a plătit fundația?). De asemenea tot prin Fundație AUR și Simion strâng donații pentru construirea unui „spital mobil”. Fundația este condusă de Eugen Popescu, un individ acuzat că și-ar fi falsificat studiile și care a deținut funcții în stat sub aproape toate guvernele: începând cu Radu Vasile, Adrian Năstase, Cioloș sau Dăncilă.

Achiziționarea berii pentru nuntă printr-o firmă din Argeș care se ocupă cu transporturi rutiere, de fapt, dar ca obiect principal de activitate declară că ar fi un restaurant, relansează scandalul nunții. În ce bază legală poate o firmă să cumpere băuturile alcoolice pentru o nuntă? Au cumpărat berea și au donat-o pentru nuntă în baza unui contract de donație? George Simion nu a furnizat un astfel de document, ci doar factura proforma.

Nașul pomenit de Simion este Ștefan Voloșeniuc, un român care trăiește în Marea Britanie.

Într-un interviu în Glasul Bucovinei, el nu a pomenit că ar deține vreo firmă în România.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...