spot_img
2.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăhighlightSeful SIE avertizeaza: Nori negri se îngrămădesc deasupra Europei

Seful SIE avertizeaza: Nori negri se îngrămădesc deasupra Europei

-

A fost foarte onorantă propunerea pe care mi-a făcut-o domnul preşedinte Iohannis într-un context regional atât de dificil, foarte fluid, în condiţiile în care norii negri se îngrămădesc deasupra Europei. Cred, la rândul meu, că este nevoie de un sistem naţional de apărare şi de securitate puternic, bine construit, legal şi în acelaşi timp devotat integral apărării ţării prin toate mijloacele la dispoziţiea, a declarat  vineri la Arad seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu.

- Reclama -

MRU a sustinut o conferinta de presa alaturi de primarul Gheorghe Falca pentru a le multumi aradenilor care l-au votat senator. Vineri seara, MRU este gazda unei petreceri la un restaurant din Arad.

În replică la afirmaţia lui MRU că s-a simţit onorat de sprijinul acordat de către primarul Gheorghe Falcă, acesta a spus, la rândul lui că „am avut foarte multe reacţii adverse atunci când am insistat pentru candidatura lui Mihai Răzvan Ungureanu, dar s-a dovedit că am avut dreptate, că eu şi MRU am dat , de la Arad, semnalul unificării forţelor de dreapta. A fost o onoare, nu pentru mine, ci pentru Arad, că am reuşit să ne atragem o personalitate de prim rang, care, ca senator, s-a bătut pentru interesele Aradului şi arădenilor”.

MRU a mai anuntat ca va preda in continuare la cele doua universitati din Arad deoarece legea îi permite să-şi continue activitatea academică, singura care nu este incompatibilă cu actuala funcţie

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img