spot_img
38.9 C
București
miercuri, iulie 17, 2024
AcasăActualitateȘeful PNL Gorj spune că "nu are încredere" în ministrul Energiei, cel...

Șeful PNL Gorj spune că „nu are încredere” în ministrul Energiei, cel care l-a făcut șef în PNL

-

Senatorul Ion Iordache susține că a primit asigurări de la ministrul Energiei că, în acest an, nu vor avea loc disponibilizări la Complexul Energetic Oltenia, dar, pe de altă parte, afirmă că nu are ”atât de mare încredere” în Virgil Popescu, transmite Radio Infinit.

- Reclama -

Liderul sindical Dumitru Pîrvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie, a afirmat în presa locală că nu știe dacă se vor face concedieri colective în 2023 dar și că este posibil ca CEO să renunțe la cei 1600 de angajați încadrați anul trecut.

- Advertisement -

Iordache spune că actuala conducere a companiei trebuie să găsească soluții manageriale pentru ca angajații să nu fie disponibilizați.

Decarbonarea sistemului energetic este una dintre condițiile puse de Comisia Europeană pentru ca România să primească banii din PNRR.

- Advertisement -

Președintele PNL Gorj nu dă un răspuns pe această temă ci transmite un nou mesaj conducerii Complexului Energetic Oltenia ”să înțeleagă că trebuie să facă management pentru companie și oameni, nu pentru minister”.

Ion Iordache a fost instalat șeful PNL Gorj de Virgil Popescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img