spot_img
7.8 C
București
joi, martie 30, 2023
AcasăActualitateȘeful liberal al CJ Cluj Alin Tișe, atac la reformatorii din PNL:...

Șeful liberal al CJ Cluj Alin Tișe, atac la reformatorii din PNL: Demisia tuturor acelora care au girat prin vot deciziile luate în BPN al PNL se impune. Nu vreau să înlocuiesc pe cineva cu altcineva doar pentru că îi vânează scaunul de mult timp

-

Unii dintre cei care acum îl critică (n.red-pe Ludovic Orban) au acceptat oscioarele aruncate doar ca să prindă o funcție în partid. Eu, de atunci, am vrut o reformare a PNL și am susținut altă echipă. Ludovic Orban, îmi place să cred, m-a dorit în echipa sa pentru munca și rezultatele activității mele. Dar am refuzat. Politic, însă, DA, am multe în a-i reproșa.Dar, stimați colegi reformatori, nu vreau să înlocuiesc pe cineva cu altcineva doar pentru că îi vânează scaunul de mult timp. Sau pentru că are costume mai frumoase și este mai tânăr.Vreau oameni mai performanți politic în fruntea partidului!, a scris pe facebook președintele CJ Cluj, Alin Tișe (PNL).

- Reclama -

POSTAREA INTEGRALĂ A LUI ALIN TIȘE:

Cascadorii râsului politic Noi va trebui să demisionăm, nu ei! În ultima perioadă am văzut că se discută mult în PNL despre demisii din funcții, se cer capete și se caută responsabilii ultimelor rezultate la alegeri. Sunt unul dintre cei care am criticat practicile din partid mai demult, mai întâi în partid, iar apoi în public. Nu am fost un susținător politic de-al lui Ludovic Orban, deși, ca sa fiu sincer, mi-a propus sa fac parte din echipa lui în mai multe rânduri. Unii dintre cei care acum îl critică au acceptat oscioarele aruncate doar ca să prindă o funcție în partid.

Eu, de atunci, am vrut o reformare a PNL și am susținut altă echipă. Ludovic Orban, îmi place să cred, m-a dorit în echipa sa pentru munca și rezultatele activității mele. Dar am refuzat. Politic, însă, DA, am multe în a-i reproșa.Dar, stimați colegi reformatori, nu vreau să înlocuiesc pe cineva cu altcineva doar pentru că îi vânează scaunul de mult timp. Sau pentru că are costume mai frumoase și este mai tânăr.Vreau oameni mai performanți politic în fruntea partidului!În toate funcțiile. Oameni care s-au bătut și au câștigat bătălii electorale la vot direct în fața cetățenilor.Oameni care s-au validat politic și administrativ de-a lungul timpului, nu oportuniști, povestitori obosiți, politicieni de paie, oameni fără caracter.Oameni care au ceva concret de arătat și de spus.Nu oameni pe care nu îi votează nici propria lor familie.Nu oameni care stau la vânătoare de scaune și oscioare.

Nu mă va putea conduce nimeni, niciodată, inferior politic. Sunt deja de prea mulți ani în politică, am muncit enorm și nu mai accept incompetenți și incapabili să mă conducă. Cum să reformezi o țară cu un partid nereformat condus de indivizi, unii dintre ei fără valoare politică, combinagii (dar bine orientați în gașca care trebuie sau susținuți de cine trebuie!)?!Unii se urcă în aceste funcții, considerând ca le-au adus de acasă, de la mama lor, iar apoi doar cu SMURD-ul mai poți să îi dai jos. Demisia lui Ludovic Orban nu e destul.

Demisia tuturor acelora care au girat prin vot deciziile luate în BPN al PNL se impune.Dar, tocmai pentru că unii sunt politicieni autentici, nu mă aștept ca cineva să demisioneze sau să-și recunoască vreo responsabilitate.Dragi colegi, cred că noi, cei mulți din partid care nu am participat la luarea deciziilor în PNL, suntem responsabili că i-am lăsat să ne conducă în acest mod. Și tot noi va trebui sa demisionăm. Da, mă gândesc!

P S Pentru cei din partid, unii proclamați reformatori, care se întreabă iar “cine mai e și ăsta?!”, atașez ultimul raport al activității mele. Poate vor să ne comparăm!

P S 2: Nu mai interpretați eronat sau manipulator ceea ce am scris! Nu m-am referit nici o secundă la Rareș Bogdan. Până unde se poate merge cu manipularea în România de astăzi? Până unde? Nici o șopârlă de acest gen nu ne va zdruncina credințele, ideile și proiectele! Să fiți sănătoși și încercați să vedeți lucrurile în profunzime, nu mai este loc de mizerii ascunse ani în șir sub preș.Legat de Rareș Bogdan aș mai adăuga: partidul a avut nevoie de Rareș Bogdan, și nu Rareș Bogdan de partid.Să nu uităm ce a făcut Rareș pentru acest partid în martie / aprilie / mai 2019, când a decis să ni se alăture, venirea lui reprezentând un boost de energie pentru partid și a energizat activul pentru a putea câștiga Europarlamentarele.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img