spot_img
6.1 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăCaraș SeverinȘeful liberal al CJ Caraș Severin, pilot de elicopter la nunta lui...

Șeful liberal al CJ Caraș Severin, pilot de elicopter la nunta lui Leo Magnatu cu Minune, Guță și Salam: „Direct el în persoană, Dunca Romeo, multimilionarul, ne plimbă cu elicopterul! Elicopter din ăla mare, cu bani mulți!”

-

Alături de Adrian Minune, Nicolae Guță și Florin Salam, Romeo Dunca (n.red-președintele liberal al CJ Caraș Severin( a jucat un rol foarte important la opulenta nuntă de ieri a unui cuplu de tineri din Bocșa, anunțată drept cea mai spectaculoasă și scumpă a anului în Banat! Celebrul Petrică de la Bocșa a organizat pentru fiul său Leo Magnatu și cea care i-a devenit soție, frumoasa Izabela, o nuntă desprinsă din povești, o nuntă regală, de 10 stele, după cum au spus-o chiar celebrii maneliști Salam și Adrian Minune, care au mai văzut prin țară lux și opulență, dar nu ca la Bocșa, scrie Express de Banat.

Romeo Dunca, la manșa elicopterului, a venit la Bocșa după tinerii însurăței și după alți câțiva invitați de seamă. I-a luat cu elicopterul, a dat un survol deasupra palatului lui Petrică, apoi i-a condus până în fața restaurantului din Reșița unde a fost organizată marea petrecere. O astfel de aroganță, să-l angajezi pe șeful județului, pe milionarul de la Timișoara, pe post de air taxi pilot trebuia neapărat imortalizată. Astfel, călătoria a fost transmisă live. „Direct el în persoană, Dunca Romeo, multimilionarul, ne plimbă cu elicopterul! Elicopter din ăla mare, cu bani mulți!”, a dezvăluit mirele urmăritorilor de pe Facebook numele celebrului pilot al elicopterului care valorează 3 milioane de euro, mai spune sursa citată.

- Advertisement -

Am promis cu ceva timp în urma unei persoane ,rudă cu mirele pe care o cunosc de mult , că fac acest cadou tinerei familii. Era evident că nu va scăpa taxata de Express de Banat aceasta acțiune și am reflectat mai mult în cursul zilei de ieri. Nu totul e pe bani și nu toți își dau până și sufletul pentru ei. Sunt președintele tuturor carasenilor ,inclusiv al comunității rome din Bocșa. Care ,se știe, de obicei votează alături de opoziție. Avem exemple când 300 de voturi au schimbat soarta unui județ. A arata unui grup etnic că ești alături de el, fără să ai emoții că va scrie Dani Stanciu, e o dovada de asumare și normalitate. Tiganii sunt ca și noi . Unii buni, harnici și pricepuți ,alții mai puțin serioși. Dar sincer să fiu ,derapaje maxime de caracter pe la alții am întâlnit. Nu la ei. Asa că, să fim sănătoși și mirii fericiți, a scris Romeo Duncă pe Faceboook.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img