spot_img
14.8 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăExterneȘeful ISIS părăsit de nevasta nemțoaică

Șeful ISIS părăsit de nevasta nemțoaică

-

Abu Bakr al-Baghdadi, liderul grupării jihadiste Statul Islamic (SI) a fost părăsit de soția sa, Diane Kruger. Conform The Jerusalem Post citat de b1.ro, aceasta a fugit dintr-o tabără controlată de insurgenți, din provincia Ninawa din nordul Irakului. Nemțoaica Diane Kruger, soția liderului grupării ISIS, a dispărut din tabăra în care se afla împreună cu alte două femei care o însoțeau și care erau considerate un fel de ajutoare ale sale.

- Reclama -

Potrivit presei externe, liderul extremiștilor a trimis o echipă specială pregătită de orice, cu misiunea de a o reține a o aduce înapoi în tabăra respectivă.

Cei doi s-au căsătorit la data de 8 octombrie 2015, în discreție absolută, numai câteva persoane știind de unirea dintre cei doi.

Diane Kruger a activat ca șef al departamentului pentru femei în cadrul SI, prin care decidea soarta femeilor din teritoriile ocupate de jihadiști. Conform presei din Irak, ea a avut sub stăpânire și o tabără militară specială pentru femei din cadrul SI, acolo unde acestea erau instruite să comită atentate sinucigașe.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img