spot_img
9.1 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăDezvaluiriÎNREGISTRARE BOMBĂ CU CANDIDATUL PNL LA PRIMĂRIA CRAIOVA: Mai întâi BANUL

ÎNREGISTRARE BOMBĂ CU CANDIDATUL PNL LA PRIMĂRIA CRAIOVA: Mai întâi BANUL

-

„Pentru a fi consilier (n.red-la Primăria Craiova) este imperativ necesar să avem o contribuție nu numai de muncă, ci și financiar. O sumă de 500 lei cred că este o sumă de bun simț pentru a confirma pe cineva care vrea cu adevărat să intre în această competiție. Avem o listă de 67 de oameni care și-au exprimat intenția să participe la consilieri și încă vreo 15 care mi-au spus acum, în ultimele zile că vor și dânșii. Competiția este deschisă. Vă rog, cei care doriți, puneți mâna și veniți cu această contribuție pentru a intra în competiție. Pentru că altfel, eu care sunt președinte nu pot să fac o departajare pentru dumneavoastră.”, a declarat candidatul PNL la Primăria Craiovei, fostul fotbalist Pavel Badea, la o întâlnire cu lideri ai PNL Craiova, conform unei înregistrări dată publicității de Jurnalul Olteniei și confirmată de conducerea filialei.

Purtătorul de cuvânt al PNL Craiova, Lucian Prejbeanu, a încercat mai apoi să drege busoiocul într-o declarație pentru JO, confirmând autenticitatea înregistrării:

„Nu e niciun secret. Legea permite, sumele au fost toate inregistrate in contabilitate, cu contract, chitanta. Inregistrarea este reala dar nu este integrala, chiar eu si ulterior Pavel Badea, care din agitatia momentului a uitat sa mentioneze asta, am spus, exact aceste cuvinte: donatia este un criteriu pentru departajare dar nu va fi unicul criteriu, daca din motive obiective sau personale, colegii n-o sa poata sau n-o sa doreasca sa contribuie cu aceasta suma, nu inseamna ca n-o sa se regaseasca pe lista finala. Criteriile tin de activitatea politica, profesionalism, integritate, iar lista va fi facuta in functie de aceste criterii, nu doar de aceasta donatie.”

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img