spot_img
1.2 C
București
marți, februarie 7, 2023
AcasăAnalizeȘeful Dumei ruse râde de reducerea temperaturilor în casele europenilor: A apărut...

Șeful Dumei ruse râde de reducerea temperaturilor în casele europenilor: A apărut „gradul Ursula”

-

Liderii UE trebuie să-și atenueze retorica febrilă în loc să preseze gospodăriile europene să reducă temperatura de încălzire a caselor lor, a declarat joi președintele Dumei de Stat, Vyacheslav Volodin.

- Reclama -

Parlamentarul rus înalt a comentat o declarație recentă a președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a propus reducerea temperaturii medii de încălzire în UE cu două grade, pentru a compensa rezervele de gaz ale Nord Stream.

„Ar fi mai bine ca liderii UE, inclusiv Ursula [von der Leyen], să-și răcorească aerul fierbinte din cap pentru a salva cetățenii europeni de suferință”, a scris Volodin pe canalul său Telegram.

Președintele Dumei de Stat a mai spus că „în curând va apărea în Europa o nouă scară – gradul Ursula” care se va alătura în rândurile actualelor scări Celsius, Kelvin și Fahrenheit.

„Conform lui Ursula, europenii trebuie să-și reducă temperatura [de încălzire] cu încă 10 grade. Și să o reducă cu încă un grad prin încetarea achizițiilor de cărbune rusești, ” a mai spus el.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img