spot_img
4.7 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizeȘeful Dumei de Stat de la Moscova: Elon Musk este un indicator...

Șeful Dumei de Stat de la Moscova: Elon Musk este un indicator clar al sentimentului care vizează căutarea modalităților de rezolvare a conflictului ucrainean. Americanii de rând, ca să nu mai vorbim de europenii de rând care suferă cel mai mult din cauza solidarității euro-atlantice asemănătoare cu vasalul Bruxelles-ului, nu sunt dispuși să sacrifice prea mult pentru regimul putred de la Kiev

-

Declarațiile recente ale omului de afaceri american Elon Musk sunt un ecou al sentimentului Occidentului cu privire la modalitățile de soluționare a conflictului ucrainean, a declarat marți președintele Dumei de Stat a Rusiei (camera inferioară a parlamentului), Leonid Slutsky.

- Reclama -

„Elon Musk încalcă stereotipurile despre politica președintelui SUA Joe Biden în Ucraina”, a scris el pe Telegram. „Este un indicator clar al sentimentului care vizează căutarea modalităților de rezolvare a conflictului ucrainean. Americanii de rând, ca să nu mai vorbim de europenii de rând care suferă cel mai mult din cauza solidarității euro-atlantice asemănătoare cu vasalul Bruxelles-ului, nu sunt dispuși să sacrifice prea mult pentru regimul putred de la Kiev”, a adăugat parlamentarul.

Cu toate acestea, în cuvintele lui Slutsky, ideea lui Musk de a reface referendumurile în zonele eliberate este redundantă. Utilizatorii de Twitter care au participat la un sondaj inițiat de Musk și au susținut ideea ca Crimeea și Donbasul să-și decidă propriul viitor au arătat clar că „nu au chef să lupte într-un război până la ultimul ucrainean, care este sponsorizat de actualul Administrația SUA”, a subliniat deputatul rus.

Luni, Musk a oferit o soluție la conflictul dintre Rusia și Ucraina, pe Twitter că stabilirea păcii necesită refacerea referendumurilor în zonele care s-au alăturat Rusiei. Potrivit acestuia, Crimeea ar trebui să facă parte din Rusia, iar Ucraina trebuie să rămână neutră. El a adăugat mai târziu că este puțin probabil ca Ucraina să câștige un război total împotriva Rusiei.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img