spot_img
22.9 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăActualitateȘeful delegației ruse la Viena se bucură: "Căderea" primilor miniștri în Occident...

Șeful delegației ruse la Viena se bucură: „Căderea” primilor miniștri în Occident va continua. Nu este vorba despre popoare, ci despre guvernele care se supun americanilor

-

„Căderea” primilor miniștri în Occident va continua pe măsură ce nemulțumirea publică în rândul cetățenilor lor crește, în principal din cauza guvernelor lor care țin cont de linia Washingtonului în timp ce acționează împotriva propriilor interese”, a afirmat la Rossia 24 șeful delegației ruse la negocierile privind securitatea militară și controlul armelor de la Viena Konstantin Gavrilov.

„[În contextul evoluțiilor din Occident], nu este vorba despre popoare, <…>, ci despre guvernele care se supun americanilor și se supun tuturor instrucțiunilor lor”, a spus diplomatul. „În curând oamenii se vor ocupa de ei, sunt absolut convins de asta. Uitați-vă la modul în care cad premierii. „Caderea” va continua”, a subliniat Gavrilov.

Pe 22 iunie, parlamentul bulgar a adoptat un vot de neîncredere în guvernul lui Kiril Petkov. La începutul lunii iulie, premierul britanic Boris Johnson și-a anunțat demisia după un lanț de scandaluri în interiorul partidului. Prim-ministrul estonian Kaja Kallas și-a anunțat și ea demisia. Motivul a fost o scindare în coaliția de guvernământ bipartizană. La sfârșitul lunii iulie, premierul italian Mario Draghi și-a prezentat și el demisia.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img