Șeful CSM vrea să o execute pe judecătoarea Adriana Stoicescu deoarece a afirmat că ministrul Justiției este un „personaj trist”

0

Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Bogdan Mateescu, a sesizat Inspecția Judiciară cu privire la judecătoarea Adriana Stoicescu, potrivit unor surse Main News. Sesizarea președintelui CSM vine după ce fostul președinte al Tribunalului Timiș l-a catalogat pe Stelian Ion drept „un personaj trist care ocupă funcția de ministru al Justiției”, transmite Main News

„Nenorocirea acestui popor este că, de 30 de ani, este condus şi reprezentat de personaje care şi-au făcut şcoala în ultima bancă, copiind de la colegii care azi muncesc ca fraierii, aşteptând doar ca politicienii de carton să le căsăpească vieţile. Personaje ale căror taţi slugăreau partidul şi securitatea ne conduc spre vremuri de împliniri măreţe, reamintindu-ne zilnic vocaţia de pierzători la ruleta rusească a planetei. Astăzi, personajul trist care ocupă funcţia de ministru al justiţiei dovedeşte încă o dată, dacă mai era nevoie, că există ţara lor, guvernul lor or şi justiţia lor”, este postarea Adrianei Stoicescu.