spot_img
20.7 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăDezvaluiriȘeful Comisiei SRI: E normal ca SRI să aibă acoperiți în presă

Șeful Comisiei SRI: E normal ca SRI să aibă acoperiți în presă

-

„Răspunsul domnului Maior e corect. (n.r. – George Maior a zis că există acoperiți în presă și a fost nevoit să demisioneze). Dacă în anumite zone există interdicție în acest sens și mă refer la procurori, judecători, magistrați, în celelalte zone ale unei societăți civile nu există interdicții.”, a declarat la TVR șeful Comisiei de supraveghere a SRI, deputatul PSD. Adrian Țuțuianu.

- Reclama -

Un jurnalist poate aduce astfel de informații. Nu sunt neapărat comod, în plan personal, cu ideea că un jurnalist poate fi ofițer acoperit, dar putem face și altfel analiza: Un jurnalist este un om cu informații care pot fi valoroase, un jurnalist are acces în foarte multe medii, a susținut Țuțuianu.

George Maior, fost șef SRI, a demisionat după ce a declarat că în presă există ofițeri acoperiți ai SRI.

„În presă sunt ofițeri acoperiţi ai SRI, ca și în alte state democratice europene. Misiunea lor este să aducă informații de securitate națională pentru stat. Ofițerii acoperiți din presă nu vor fi niciodată deconspirați”, spunea George Maior într-un interviu acordat lui Dan Andronic pentru B1 Tv.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...