Șeful CNAIR dat afară după o zi

0

În urma dezvăluirilor revistei TIR Magazin, controversatul Ovidiu Barbier, a deținut funcția de director general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR) doar o singură zi.

În această după-amiază, Consiliul de Administrație al CNAIR s-a întrunit de urgență într-o ședință extraordinară cu un singur punct pe ordinea de zi: anularea votului de ieri pentru punctul numărul 5 al ordinii de zi, adică l-a revocat din funcție după numai o zi pe Ovidiu Barbier.

Această schimbare vine după ce, în urmă cu două săptămâni, CA-ul a demis-o din funcția de director general al CNAIR pe Mariana Ioniță și a înlocuit-o cu fostul consilier al premierului Câțu pe infrastructură, Cristian Pistol.
Ovidiu Barbier a mai ocupat funcția de director general adjunct al CNAIR în anul 2020. El a fost schimbat din funcție din ordinul fostului ministru Cătălin Drulă. La acesta din urmă au ajuns o serie de acuzații în legătură cu „apropierea” prea mare a lui Barbier față de o serie de firme care au contracte de lucrări cu CNAIR.