Șeful CJ Mehedinți la Hramul Catedralei Episcopale din Drobeta Turnu Severin: ”Mă bucur că am putut contribui la eforturile de finalizare a picturii edificiului.”

0

Sute de credincioși și înalți ierarhi au participat joi la Hramul Catedralei Episcopale din Drobeta Turnu Severin, slujba fiind oficiată de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în calitate de invitat, PS Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, mai mulți episcopi invitați, preoți și diaconi.

“Edificiul este impunător, pictura este spectaculoasă și oferă credincioșilor căldura și liniștea sufletească de care avem nevoie.

Mă bucur că de la nivelul Consiliului Județean Mehedinți am putut contribui financiar pentru a sprijini eforturile de a finaliza pictura Catedralei! Am făcut-o cu gândul bun și o vom face în continuare, când va fi nevoie!

Locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin se bucură de ocrotirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe și în această zi importantă, vreau să le transmit tuturor să nu renunțe la credința creștină, iar în numele Sfântului Gheorghe, să fie binecuvântați!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, prezent la eveniment.