spot_img
28.2 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăEconomieȘeful CJ Mehedinți, Aladin Georgescu, îi ironizează pe liberali care nu mai...

Șeful CJ Mehedinți, Aladin Georgescu, îi ironizează pe liberali care nu mai vor mai canalizare în mediul rural: Mintea ”sclipitoare” a domnului cu grinda de la Dezvoltare și celebrul deputat Florică Roman, noul guru al liberalilor

-

Liberalii au găsit ”soluția genială”: nu mai vor să facă canalizare în mediul rural, ci fose septice. Fose la 20 sau 30 de case încă nu sunt foarte hotărîți. Vom fi țara foselor septice. Cum se vor administra și alte detalii le vom afla din mintea ”sclipitoare” a domnului cu grinda de la Dezvoltare și de la celebrul deputat Florică Roman, noul guru al liberalilor, a comentat ironic pe facebook președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu (PSD).

- Reclama -

Liberalii se gândesc să modifice programul de construire a rețelei de canalizare în mediul rural prin realizarea de fose septice care să fie alocate la câte 20-30 de gospodării. Anunțul a fost făcut luni de deputatul PNL Florin Roman după întâlnirea ministrului dezvoltării, Ion Ștefan, cu parlamentarii liberali. 

”În mediul rural tot mai puțină lume se racordează la rețeaua de canalizare din cauza prețurilor mari la branșamente. Există o discuție la nivelul PNL pentru o subdiviziune pe fose septice a programului de introducere a canalizării. În zonele rurale unde populația scade, prețul foselor e mult mai rezonabil. Gândiți-vă că o canalizare costă circa 15-20 miliarde lei vechi, gradul de branșare la rețea e între 30-40% la canalizare, pentru că oamenii refuză din cauza costurilor”, a declarat deputatul PNL Florin Roman.

El a spus că că fosele septice ar trebui să fie amenajate pe grupuri de 20-30 zeci de proprietăți, mai ales în zonele de munte. ”O asemenea fosă ar fi 50.000 de euro”, a explicat Roman.

Aproximativ 80% din locuinţele din mediul rural nu sunt conectate la reţeaua de canalizare.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...