spot_img
26.8 C
București
luni, iulie 15, 2024
AcasăDezvaluiriȘeful CJ Argeș către o tânără pe facebook: Cum îţi place să...

Șeful CJ Argeș către o tânără pe facebook: Cum îţi place să o iei? Mi-ai sculat-o, nu mai scapi de mine!

-

Șeful PSD Argeș și președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, apare în ipostaze halucinante. Începând cu 3 decembrie anul trecut, acesta a încercat să agațe o tânără pe facebook. Numai că în realitate tânără era un jurnalist din Pitești de la Ziarul Ancheta. 

- Reclama -

SEX CONTRA EXCURSIE ÎN FRANȚA ȘI LOC DE MUNCĂ NESOLICITANT

- Advertisement -

„Vreme de 3 săptămâni, în luna decembrie (cu alte insistenţe de la începutul anului până în prezent), omul politic s-a lansat în cele mai deşucheate conversaţii şi propuneri cu o necunoscută, nivelul dialogului neputând fi – în foarte multe cazuri – suportat de paginile unui ziar.  Încă de la primele mesaje, Florin Tecău a pus la dispoziţia „fetei” telefonul său mobil, număr (n.r. – plătit de Consiliul Judeţean) după care a continuat – prin SMS sau WhatsApp – să trimită valuri de mesaje şi propuneri indecente unei femei pe care nu o văzuse în viaţa sa. În contul relaţiei pe care şi-o dorea, Florin
Tecău s-a oferit s-o plimbe pe tânără în Franţa, la mare, să îi trimită şoferul să o aducă la Piteşti şi, eventual, să îi găsească un loc de muncă mai puţin solicitant.
Comportamentul lui Florin Tecău depăşeşte limitele normalului, fie şi pentru o persoană fără restricţii sociale şi publice. Omul care conduce judeţul a agăţat efectiv o necunoscută, căreia i-a transmis, în mod obsesiv, propuneri de o vulgaritate extremă şi imagini din aceeaşi categorie.”, scrie ziarul Ancheta din Pitești.

LIMBAJUL ȘEFULUI CJ ARGES. ORICUM MI SE SCOALĂ RAR

- Advertisement -

Reluăm doar o parte din activitatea pe facebook a șefului CJ Argeș: Cum îţi place să o iei?  * Mi-ai sculat-o  * Nu mai scapi de mine! Trebuie să fii a mea!  * Vorbeam de p…ă ca să ţi-o doreşti!  * Oricum mi se scoală rar  * Să mi-o s…i  * Dacă mă iubeşti, nu trebuie să îţi pară rău  * Vreau tâtzele  * Aş vrea să îţi văd p…zda  * Eu vreau în tine  * Să intru peste tot în tine  *  Ţi-aş muşca-o

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img