spot_img
24.6 C
București
sâmbătă, iunie 10, 2023
AcasămediuȘeful Cavalerilor de Malta, vicepreședinte UNPR, acuzat de evaziune fiscală

Șeful Cavalerilor de Malta, vicepreședinte UNPR, acuzat de evaziune fiscală

-

Administratorul Aquila Security, Iulian Moisescu, lider al cavalerilor de Malta români, dar şi vicepreşidente în UNPR, este cercetat sub control judiciar de Parchetul Curţii de Apel Bucureşti fiind suspectat că a înregistrat în contabilitatea societăţii achiziţii fictive de bunuri şi prestări servicii, prejudiciul produs statului fiind de aproximativ 500.000 de euro, transmite Mediafax.

- Reclama -

cavalerii-de-malta-s-au-unit-intru-credinta-si-intrajutorare1342617613Iulian Moisescu este vicepreşedintele Departamentului de Apărare al UNPR şi, potrivit paginii sale de Facebook, „duce de Santa Teresa, mare prior general şi locotenent, mare maestru al Ordinului Sfântului Ioan din Ierusalim-Cavaleri de Malta”.

Procurorii Parchetului Curţii de Apel Bucureşti l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile pe Iulian Moisescu, administratorului Aquila Security, cercetat pentru evaziune fiscală în formă continuată.

image_ (10)Potrivit unui comunicat al Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, în perioada ianuarie 2011- decembrie 2014, Moisescu a înregistrat, în contabilitatea firmei de pază, achiziţii fictive de bunuri şi prestări servicii, provenind de la 13 societăţi comerciale fantomă. Astfel, administratorul s-ar fi sustras de la plata taxelor şi impozitelor datorate bugetului de stat şi ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 500.000 de euro, reprezentând TVA, impozit pe profit şi impozit pe dividende.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img