spot_img
20.8 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăAnalizeSecretele lui Biden din catacombele Zaporojie și ce a căutat FBI la...

Secretele lui Biden din catacombele Zaporojie și ce a căutat FBI la Trump

-

Cunoscutul economist rus Mihail Hazin consideră că există o legătură între atacurile ucrainenilor asupra Centralei nucleare de la Zaporojie și perchezițiile efectuate la reședința fostului președinte al Statelor Unite, Donald Trump. Analistul este de părere că liderul american, Joe Biden, ar putea păstra un secret periculos la centrala ucraineană, relatează agenția smi2.ru.

Hazin nu exclude posibilitatea ca, în perioada în care a ocupat funcția de vicepreședinte al SUA și a răspuns de Ucraina sub mandatul lui Barack Obama, Biden să se fi înțeles cu Ucraina, posibil, și cu Turcia, în privința obținerii de către aceste țări, în condiții mai facile, a bombei atomice. În acest scop, depozitele de pe teritoriul Centralei de la Zaporojie ar fi putut furnizat uraniu îmbogățit peste norme.

- Reclama -

Sub Trump, planul ar fi putut fi oprit, iar documentele repective ar fi putut dispărea din Casa Albă, ceea ce l-a speriat teribil pe Biden și l-a determinat să organizeze percheziții la predecesorul său după ce Rusia a eliberat teritoriul Centralei nucleare de sub controlul ucrainenilor.

”In cadrul operațiunii speciale armata rusă descoperă, în depozitele de la Zaporojie, niște containere cu sigiliul Westinghouse, unde găsește uraniu puternic îmbogățit. Și să nu uităm că experții AIEA au încercat deja de două ori să ajungă acolo, dar ONU le blochează deplasarea… Dacă vine comisia AIEA, nu mai este nici o cale de scăpare”, a spus Hazin.

Administrația Biden se teme foarte mult dacă va fi dezvăluit adevărul despre depozitele de la Centrala din Zoporojie cu containerele Westinghouse, motiv pentru care și blochează deplasarea acolo a experților AIEA, încercând să șteargă obiectivul de pe fața pământului cu ajutorul Forțelor armate ale Ucrainei.

”Trump ar putea avea, pitite pe undeva, niște hârtii, care nu au avut nici o valoare până când informația despre acest uraniu nu a intrat în câmpul vizual, hârtii care însă vor deveni foarte prețioase dacă informația va ieși la iveală. Dacă se va dovedi că, prin decizia lui, Biden a încălcat Tratatul de neproliferare a armelor nucleare, chiar și democrații vor vota pentru destituirea lui, pentru că este o chestiune de care establishmentul american se teme îngrozitor”, a declarat Hazin pe canalul de YouTube ”Interpretare”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img