spot_img
25.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăDezvaluiriSebastian Ghita securizeaza granita cu Bulgaria

Sebastian Ghita securizeaza granita cu Bulgaria

-

Poliţia de Frontieră cumpără echipamente IT pentru securizarea graniţei comune dintre România şi Bulgaria, cu bani europeni, de la o firmă controlată, prin interpuşi, de deputatul Sebastian Ghiţă, vizată într-un dosar de corupţie, tot cu fonduri europene, alături de alte firme din anturajul aceluiaşi politician, scrie Replica de Constanta.

- Reclama -

Echipamentele IT vor fi livrate inclusiv Gărzii de Coastă din Constanţa şi fac parte dintr-un proiect comun româno-bulgar pentru securizarea frontierei UE.

Contractul în valoare totală de 122.900 de euro, fără TVA, a fost atribuit firmei Avitech Co SRL din comuna ilfoveană Voluntari.

Avitech Co SRL este una din firmele care protejează cu ferocitate identitatea patronului său: asociaţi sunt trei off-shore-uri din Cipru, cu sediile la etajul doi al unei clădiri de birouri din Nicosia, iar administrator un gălăţean cu domiciliul în Bucureşti, complet necunoscut mediului de afaceri. Avitech Co a fost călcată în februarie 2015 de procurori, alături de surata 2K Telecom SRL, deţinută de Alexandru Ghiţă, fratele deputatului Sebastian Ghiţă, într-un dosar de corupţie privind proiectul guvernamental „Internet în şcoala ta”, finanţat de UE cu 33 milioane de euro, mai spune Replica de Constanta.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...