spot_img
-0.1 C
București
vineri, decembrie 8, 2023
AcasăDezvaluiriSebastian Ghita, iese la atac: SRI intercepteaza politicieni in pre campania electorala...

Sebastian Ghita, iese la atac: SRI intercepteaza politicieni in pre campania electorala si in campania electorala, interceptari pe care le folosesc cand le convine

-

SRI intercepteaza politicieni in pre campania electorala si in campania electorala, interceptari pe care le folosesc cand le convine, a afirmat deputatul Sebastian Ghita miercuri seara la B1 Tv, in replica la cazul sau instrumentat de DNA. Aceste informatii despre politicieni le folosesc in favoarea unuia dintre candidati sau unora dintre partide, a sustinut Ghita.

UPDATE: In cursul interviului, Ghita a nuantat: nu am vorbit de SRI, ci de ofiteri de informatii si procurori.

Ghita a spus ca anumite persoane care stau prea mult in functii, dar s-a ferit sa faca nominalizari. In subtext, deputatul s-a referit la prim adjunctul SRI, generalul Florian Coldea, dar si la procurori sefi, asa cum a precizat fara a da nume, trimitere spre Laura Codruta Kovesi, sefa DNA.

Dosarul meu nu este despre Hertanu (n.red- cumnatul lui Victor Ponta), este despre Victor Ponta, a afirmat Sebastian Ghita. Ce legatura au firmele mele cu Ponta? Ce legatura are Hertanu cu alegerile, cu alegerile despre Moldova?, a mai afirmat deputatul.

Sunt presiuni asupra mea si a familiei mele ca Victor Ponta sa demisioneze, a continuat Ghita. El l-a acuzat pe procurorul care instrumenteaza cazul sau ca a abuzat de functie.

Voi cere intrunirea Comisiei de supraveghere a SRI pentru a face o ancheta in acest caz, a spus Ghita. Am aceste informatii inclusiv din Comisia SRI, a precizat Ghita, care este membru al Comisiei de supraveghere a SRI. El a mai acuzat DNA ca transmite stenograme ale unor interceptari care nu au legatura cu cazurile pe care le ancheteaza.

El a acuzat si sechestrul pus de procurorii DNA pe unele firme despre care afirma ca nu au legatura cu el. Nu au cerut documente de la ANAF, ei au decis, a precizat deputatul.

Sebastian Ghita a iesit la atac miercuri seara la B1 TV, dupa ce DNA a extins controlul judiciar in privinta sa si i-a pus sechestru pe averea sa si a altor persoane banuite a fi interpusi in afacerile sale, printre care si postul de televiziune Romania Tv. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img