spot_img
16 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăAnalizeSe reia Crosul Severinului

Se reia Crosul Severinului

-

După o pauză forțată de împrejurări, organizăm, în acest an, cea de-a II-a ediție a evenimentului “CROSUL SEVERINULUI”. Evenimentul sportiv se va desfășura sâmbătă, 17 septembrie, ora 10:00.Participarea este gratuită.Invit toți severinenii și iubitorii de mișcare în aer liber să se înscrie prin transmiterea datelor personale (nume, prenume, vârstă) la adresa de e-mail [email protected] sau personal la Biroul Comunicare, Relații Externe, Promovare Imagine din cadrul Primăriei, a anunțat primarul din Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

- Reclama -

Crosul va porni din fața Palatului Culturii „Teodor Costescu”, parcurge Bulevardul Dunării, trece pe lângă Cetatea Medievală.Primii 500 de înscriși vor primi gratuit tricouri personalizate, iar toți cei care vor termina cursa vor fi medaliați.Crosul Severinului reprezintă un foarte bun prilej pentru a încuraja mișcarea fizică și vă aștept să petrecem o zi în aer liber, de la cei mici și până la cei mari, să ne bucurăm de timpul petrecut împreună, mai spune Screciu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...