spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizeScripcaru către Coliban: Nu mai minți!

Scripcaru către Coliban: Nu mai minți!

-

Candidatul PNL-PSD la Primăria Braşov, George Scripcaru, i-a cerut, marţi, contracandidatului său de la USR, primarul în funcţie al municipiului, Allen Coliban, să „nu mai mintă” în legătură cu realizările sale şi l-a sfătuit să nu mai confunde administraţia locală cu politica şi să facă distincţie între măsurile administrative şi acţiunile de campanie electorală în perioada care urmează.

Într-o conferinţă de presă susţinută de mai mulţi candidaţi de pe lista comună PNL-PSD pentru Consiliul Local Braşov, fostul primar PDL şi, ulterior, PNL al Braşovului, timp de patru mandate, i-a solicitat lui Allen Coliban să arate public un singur proiect pe care l-a făcut de la zero de când este edil al oraşului.

- Advertisement -

„Abordările lui duc spre ideea că el a salvat Braşovul, el a făcut absolut tot, a pornit de la absolut zero în 2020 şi a finalizat totul azi, aceste realizări pe care ni le arată. Nu! i-am lăsat proiecte la cheie, finanţări accesate, programe, taxe de finanţare la îndemână, iar el le-a pierdut, a pierdut şi oportunitatea, şi finanţarea, şi implementarea unor soluţii pentru municipiul Braşov şi, azi, ne aflăm într-o soluţie de blocaj. Este, totuşi, bine să spui adevărul şi să nu minţi. Ar fi bine să ne arate un singur proiect gândit, scris, accesat, finanţat şi implementat de la zero din 2020 până astăzi”, a afirmat George Scripcaru.

Acesta a menţionat că, în timpul administraţiei Coliban, angajaţi ai Primăriei „au fost îndepărtaţi în mod direct sau indirect, au plecat sau au fost daţi afară”, dând ca exemplu fostul Birou pentru proiecte europene.

- Advertisement -

„Nu putem să mai acceptăm aşa ceva şi îi anunţăm pe cei de la USR că ei confundă administraţia locală cu politica. Au împănat administraţia locală cu membri de partid. La Banca de Cultură Apollonia, nu se face cultură, ci activitate de partid. Nu poţi face administraţie cu organizaţia de partid. Colegii mei (consilieri-n.r.) de la PNL şi de la PSD nu vor mai participa la acţiuni care sunt îmbrăcate sub forma de administraţie locală şi au un iz de campanie electorală şi manipulare. Eu am trăit asemenea momente (de campanie-n.r.) şi am evitat să suprapun măsurile de administraţie cu activităţile de campanie şi şi el trebuie să înţeleagă acest lucru de bun simţ”, a punctat George Scripcaru.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img