spot_img
27.8 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăAnalizeSCENE ȘOCANTE ÎNTR-UN SPITAL DIN ITALIA: O femeie însărcinată vaccinată nu a...

SCENE ȘOCANTE ÎNTR-UN SPITAL DIN ITALIA: O femeie însărcinată vaccinată nu a fost primită în spital deoarece nu avea test PCR și a avortat în parcare

-

Șoc la Sassari,în Italia, unde o femeie însărcinată și vaccinată a fost respinsă de la urgențe, pentru că nu avea test. Femeia se simțea rău, se plângea de dureri abdominale: a avortat în parcarea spitalului, scrie Gazeta Românească de la Roma.

„Nu se poate intra fără test”: o femeie însărcinată a fost respinsă de camera de urgență obstetrică a clinicii San Pietro din Sassari. 

Personalul medical nu a lăsat-o să intre, în ciuda faptului că fata se plângea de dureri abdominale severe și pierderi. 

Mai întâi ar fi trebuit să facă testul de control pentru Covid. Dar starea femeii era atât de gravă încât nici nu a avut timp să facă testul molecular necesar.

La scurt timp după ce a fost respinsă, femeia și-a pierdut copilul. Avortul a avut loc în parcarea spitalului.

Soțul femeii, Enzo,a declarat pentru „L’Unione Sarda” că moașa de gardă, după ce a sunat la doctor, le-a explicat că „ar fi trebuit să facă un test molecular, indisponibil în acel moment și apoi să revină luni”.

„Soția mea suferise mici pierderi, dar ceea ce o îngrijora cel mai mult era durerea de stomac, care se înrăutățea”, a explicat Enzo.

Furia este acum mare. Soțul ei a continuat: „Alessia a pierdut copilul, într-o durere chinuitoare. Moașa care ne-a primit și căreia i-am expus problema ne-a făcut și ea să așteptăm 20 de minute. În final, ne-a trimis acasă, fără niciun consult, dar cu recomandarea să îi dăm Alessiei un paracetamol.”, scrie Libero.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...