spot_img
5.9 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăhighlightScene halucinante pe moşia baronului de Botoşani

Scene halucinante pe moşia baronului de Botoşani

-

Evenimente incredibile în Botoşani pe moşia baronului PNL, Florin Ţurcanu. Dezvăluirile au fost făcute într-o emisiune de televiziune transmisă miercuri seară şi sunt legate de informaţiile pe care le-a făcut publice şi FLUX 24 privind ancheta pe care DNA o efectuează la Consiliul Judeţean Botoşani condus de Florin Ţurcanu. În emisiunea transmisă de SOMAX TV a intervenit telefonic şi Ion Ilie, fostul şef al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT), una din instituţiile vizate de procurorii anticorupţie.

„Dacă tot m-aţi întrebat de la ce mi s-a tras… înainte de al doilea spectacol pe care îl organizasem – aveam capete mari de afiş, lăutari, Anastasia Lazariuc – am primit de la Şcoala 8 că trebuie să bag copilul d-nei Roxana Anuşcă. Adică, cred că şi al dlui Ţurcanu să danseze cu formaţia. Şi am spus «staţi puţin, e un spectacol de calitate». N-am stat puţin, a sunat şi directorul: ba trebuie băgată şi formaţia în care e băiatul dlui Florin Ţurcanu. «Staţi domnilor, facem act de cultură sau act de familie?”» a afirmat Ion Ilie.

- Advertisement -

anusca

Fostul director a explicat că nu putea accepta să amestece o formaţie precum Fanfara de la 10 Prăjini, o artistă ca Anastasia Lazariuc şi alţi interpreţi de calibru cu fata Roxanei Anuşcă (foto: actuala soţie a preşedintelui CJ Botoşani, care este şi deputat PNL)  şi băiatul lui Florin Ţurcanu.

- Advertisement -

„Nu o luăm ca o bârfă, este o realitate şi bineînţeles că eu i-am refuzat şi le-am spus: eu atâta timp cât voi fi director la Creaţie, până ce nu trec să văd o formaţie sau să treacă specialistul, nu intră”, a declarat Ion Ilie.

 

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img