SCANDALUL PNL-USR/PLUS: Bucureștiul poate intra în incapacitate de plată

0

Liderul PNL Bucureşti Violeta Alexandru a propus USR PLUS completarea protocolului din campania electorală cu unul care vizează colaborarea la nivelul administraţiei locale şi coordonării politice, în contextul respingerii bugetului Capitalei în această săptămână. Ea a adăugat că nu ştie dacă ar fi o soluţie ca USR PLUS să propună o altă variantă de buget, aşa cum a transmis Alianţei primarul general Nicuşor Dan, deoarece bugetul trebuie adoptat rapid pentru ca PMB să nu intre în incapacitate de plată, transmite news.ro.

Am văzut că, după şedinţa de Consiliu General în care s-a respins bugetul, primarul general a invitat USR – Plus să propună o altă variantă de buget. Nu ştiu dacă aceasta este soluţia ca fiecare grup politic să vină cu câte o variantă acum, la limita deadline-ului în care trebuie votat bugetul pentru a nu intra în incapacitate de plată, dar există un lucru mai important decât orice pentru mine şi colegii mei – dorinţa de a ajunge la o soluţie pentru a se face treabă la Bucureşti. Din câte ştiu s-au discutat peste 6 săptămâni toate amendamentele şi propunerile dar ceea ce contează acum este să sprijinim orice demers constructiv pentru votarea Bugetului”, a completat Alexandru.

Preşedintele PNL Bucureşti mai precizează că bugetul trebuie aprobat până la o anumită dată pentru a putea fi încasate sumele din transferuri de la Ministerul Finanţelor, iar alternativa este incapacitate de plată.