SCANDALUL MĂLIN BOT-SOROȘ: Sluga prostovană Mălin Bot (cel pe care unii din #rezist îl poartă la butonieră acum)

0
220

Pot dovedi că articolul din septembrie 2013 a venit servit, la comandă, am mărturia reporterului căruia i s-a băgat acest text sub nas de către Mălin Bot, dar a refuzat să-l semneze, iar sarcina a căzut pe cel din urmă, scrie pe facebook Mihail Bumbeș de la Miliția Spirituală, o grupare de stânga implicată în protestele Roșia Montană și #Rezist.

Reacția lui Bumbeș vine după dezvăluirile făcute joi de Dan Andronic, directorul Evenimentului Zilei.

Un articol mincinos și incomplet, în care vorbele mi-au fost scoase din context, un text scris de sluga prostovană Mălin Bot (cel pe care unii din #rezist îl poarta la butonieră acum), mai scrie Bumbeș.

GHICEȘTE PERSONAJUL…Temele se repetă, numai „ziariștii” schimbă rolurile. Pe bani mulți sau din prostie multă. Vă las pe voi să alegeți.Eu o numesc ticăloșie asumată.Astăzi despre George Soros și infamele finanțări către ONG-uri, scrie pe facebook Dan Andronic.

Un fost ziarist, angajat (și) la EvZ, scria în 2013:”Ieri au apărut pe mai multe site-uri de ştiri informaţii privind finanţări oferite, prin diverse fundaţii, de miliardarul George Soros pentru mai multe ONG-uri implicate în organizarea şi coordonarea protestelor din Piaţa Universităţii, dar nu a fost indicat un proiect finanţat direct pentru a organiza proteste. Astăzi vă prezentăm un astfel de proiect”(…)”Îi credem pe cuvânt?Important este ca publicul să ştie aceste informaţii, urmând să decidă fiecare cititor dacă implicarea directă a unor ONG-uri în organizarea protestelor e determinată de dragostea pentru „aurul pe care îl reprezintă patromoniul cultural şi verde” sau motivată de „aurul” din conturile CEE Trust”P.S. E reconfortant să vezi cum istoria unora cunoaște mișcări demne de o contorsionistă care se produce artistic într-un bar de pensionari  șoptindu-și în barbă: Rezist! Rezist! Rezist!, mai scrie Andronic.

Jurnalistul la care face referire Andronic este Mălin Bot, unul din manifestanții #rezist.