spot_img
22.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăDezvaluiriInpolitics: DE CE A PLÂNS DRAGNEA ÎN ISRAEL

Inpolitics: DE CE A PLÂNS DRAGNEA ÎN ISRAEL

-

Oficial, pentru că l-a emoționat profund intonarea imnului de stat în parlamentul israelian, pe care l-a vizitat zilele trecute. ”Your reception is a great honor. I had tears in my eyes as I heard the anthem play in the Knesset Plaza. Israel is a strategic partner in the Middle East, and there are so many ties between us, as well as opportunities for economic and strategic cooperation.”
În traducere:
”Primirea de către dvs. e o mare onoare. Mi-au dat lacrimile auzind imnul intonat în Piața Knessetului. Israel e un partener strategic în Orientul Mijlociu și sunt foarte multe legături între noi, ca și oportunități pentru cooperare economică și strategică”.

Neoficial, Dragnea a plîns, probabil, de ciudă că premierul Netanyahu l-a primit cam pe ușa din dos, în ciuda exaltării unor organe de presă de la noi: după cum se vede, siteul oficial al premierului israelian nu suflă o vorbuliță măcar despre întîlnirea cu românul, ultimele date fiind de la cea cu ministrul de externe irlandez, cu liderul Rwandei ori cu premierul Indiei. Singura referire la Dragnea de pe întreg siteul datează din 2014, cînd actualul lider pesedist l-a însoțit pe Ponta într-o vizită în Țara Sfîntă, mai scrie Inpolitics.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...