spot_img
23.6 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăMondenScandalul Eurovision: TEORIA CONSPIRAȚIEI

Scandalul Eurovision: TEORIA CONSPIRAȚIEI

-

Artistul Gabriel Jugaru a spus, vineri noaptea, pentru MEDIAFAX, că a aflat de existenţa unor „amănunte” care ar demonstra o excludere premeditată a României din finala Eurovision.

- Reclama -

„În jurul orei 22, am avut o convorbire telefonică cu Adrian Tetrade, fondatorul formaţiei “The Humans” care a reprezentat România la Eurovision 2018, am aflat câteva amănunte care ne fac să ne gândim la o excludere premeditată a ţării noastre din competiţia finală. Ministerul de interne din Italia a anunţat încă înainte de începerea votului că trei companii de telefonie mobilă din Italia nu permit votul prin SMS pentru Eurovision. Aceeaşi situaţie a fost întâlnită şi în Germania şi Austria! Ca să nu mai pomenesc că pe parcursul zilei de astăzi, vineri, 11 mai, foarte multi români din Portugalia ne-au spus că nu au reuşit să voteze! Circulă zvonuri că sunt prea multe ţări din Balcani prezente în competiţie şi era rândul ţării noastre să stea deoparte! După spectacol, şeful producţiei Eurovision a venit cu un buchet imens la solista noastră, a felicitat-o şi a spus că îi pare extrem de rău. Dar regretele nu rezolvă situaţia. Vom fi prezenţi în sală la finală, luni ne întoarcem în ţară, aşa au fost luate biletele de avion.Ne-a impresionat solidaritatea multor colegi, reprezentanţi ai altor ţări, care nu şi-au putut explica nici ei, Serbia si Elveţia, de exemplu, cum de nu am intrat în finală. Atmosfera în rândul colegilor e uşor apăsătoare. Nu e uşor să ai o asemenea responsabilitate şi din motive care nu ţin de prestaţia ta, să te pomeneşti exclus! Au existat şi câteva cerinţe de-ale noastre(legate de coregrafie, lumini şi alte amănunte ale prestaţiei artistice în semifinala de joi) de care cei din staff-ul tehnic nu au ţinut cont, dar, una peste alta…rezultatul votului a pus capac. Modul în care doamna ambasador a făcut lobby României, nu doar în cadrul petrecerii la care am participat, alături de inclusiv preşedintele Portugaliei, a fost unul care ne-a onorat. Reprezentaţii TVR au depus contestaţie, folosind toate elementele care ar putea, teoretic, readuce România in cărţi. Rezultatele contestaţiilor se vor afla în cursul nopţii sau mâaine dimineaţă”, a detaliat Jugaru, pentru MEDIAFAX.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...