spot_img
24.3 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăPoliticaScandalul Dragnea-Oprișan

Scandalul Dragnea-Oprișan

-

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat, marţi seară, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, că Liviu Dragnea, de când a ajuns la Bucureşti, „s-a cam metamorfozat în preşedintele partidului cu anumite valenţe” şi că „mai face şi el din când în când pe stăpânul partidului”, transmite Mediafax.

- Reclama -

Liviu Dragnea a declarat, marţi, că nu este „stăpânul PSD”. Liderul social-democrat a adăugat că nu este de acord cu această afirmaţie a lui Marian Oprişan, precizând că „oamenii îşi mai schimbă părerea”.

Întrebat la finalul CEx al partidului cum comentează afirmaţia lui Marian Oprişan care a spus despre el că este „stăpânul partidului”, Liviu Dragnea a spus: „Da, am auzit şi eu. Nu sunt de acord cu ce spune el. Da, aşa e. Oamenii îşi mai schimbă părerea”.

Chestionat dacă este stăpânul PSD, Dragnea a replicat scurt: „Am spus că nu”.

De asemenea, întrebat despre un nou Congres al partidului anul viitor, liderul PSD a replicat: „Rămâne să mai discutăm”.

Reacţia liderului social-democraţilor vine după ce vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat, marţi seară, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, că Liviu Dragnea, de când a ajuns la Bucureşti, „s-a cam metamorfozat în preşedintele partidului cu anumite valenţe” şi că „mai face şi el din când în când pe stăpânul partidului”.

„Deci ce am avut de spus sub aspectul organizării şi funcţionării partidului am spus în interiorul CEx. Cine se crede stăpânul partidului. Unii se mai cred stăpâni. Am cerut restructurarea Guvernului ca să nu mai treacă prin furcile caudine de la Cotroceni. S-a considerat mai rapidă varianta cu propunerile directe ale premierului. În anul 2019 se finalizază şi mandatul domnului Dragnea şi a conducerii centrale a PSD şi trebuie făcut Congres. La termen probabil. (…) Noi despre restructurarea Guvernul am mai vorbit, tocmai pentru că preşedintele a refuzat miniştri, sigur că restructurarea Guvernului ar fi fost cea mai propice. Programul de guvernare este în parametrii optimi. O felicit pe doamna premier pentru rezistenţele la înjurături. Eu cred că Răzvan Cuc la Transporturi a muncit foarte mult. A făcut treabă atunci, a avut o supărare el atunci şi a demisionat”, a declarat Marian Oprişan.

Întrebat cum ar descrie relaţia pe care o are cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a răspuns: „O relaţie principială. Instituţională. Liviu Dragnea de când a ajuns la Bucureşti s-a cam metamorfozat în preşedintele partidului cu anumite valenţe. Mai face şi el din când în când pe stăpânul partidului”.

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan i-a transmis lui Liviu Dragnea, în şedinţa CEx al PSD, că nu este „stăpânul partidului”, ci doar preşedintele, cerând organizarea unui Congres până la finalul anului pentru alegerea unei noi conduceri a formaţiunii, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Nemulţumirea lui Oprişan a venit din cauza faptului că Liviu Dragnea l-a propus pe Dan Suciu pentru Ministerul Dezvoltării şi pe Răzvan Cuc pentru cel al Transporturilor, spunând-i liderului PSD că nu poate lua decizii de unul singur ca şi cum ar fi „stăpânul partidului”, au explicat sursele citate.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...