spot_img
27.5 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăAnalizeScandalul din USR: Soțul Clotildei atacă, soția se face că nu știe,...

Scandalul din USR: Soțul Clotildei atacă, soția se face că nu știe, Nicușor acuză

-

Sergiu Moroianu, sotul lui Clotilde Armand (vicepresedinte al Uniunii Salvati Romania), a lansat un atac dur la adresa lui Matei Paun, cel care a coordonat campania electorala a USR, afirmand despre acesta ca este un „personaj controversat” despre care nu se stie „unde a lucrat” si acuzandu-l de o campanie de denigrare si sabotaj la adresa lui Armand. El afirma ca Paun este vinovat de asocierea USR cu George Soros si cu „activistii LGBT” si cere „Explicatii” biroului national al partidului. El atrage atentia colegilor ca USR a obtinut in Bucuresti un scor mai mic decat la locale si mai mic decat „scorul partidului de apartament PPDD in 2012”.

„Nu am încă un punct de vedere. Acel lucru a fost postat fără consultarea mea. Nu am ce să vă spun deocamdată. Să ştiţi că nici nu am citit postarea. Azi trebuia să fie o zi dedicată muncii mele, sunt la job. O să comunic mai târziu o poziţie”, a declarat Clotilde Armand pentru stiripesurse.ro.

„Fata de atacul la adresa lui Matei Paun din ultimele ore. Matei Paun a activat voluntar, sacrificandu-si timpul personal, fara sa ceara nimic in schimb, atat in campania electorala pentru alegerile locale cat si in campania electorala pentru alegerile parlamentare. A muncit in baza unui mandat dat de Biroul National, pe care nu l-a depasit niciodata. A avut in intreaga campanie electorala sustinerea mea si a Biroului National. Sunt mahnit si uluit ca Sergiu Moroianu lanseaza in spatiul public afirmatii mincinoase, multe dintre ele similare cu ale dusmanilor politici ai USR”, scrie Nicuşor Dan pe Facebook.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img