spot_img
-3.2 C
București
joi, februarie 9, 2023
AcasămareSCANDALUL DIN PSD BUCUREȘTI, DEZVĂLUIRI DESPRE ȘANTAJE: Robert Negoiță amenință colegii cu...

SCANDALUL DIN PSD BUCUREȘTI, DEZVĂLUIRI DESPRE ȘANTAJE: Robert Negoiță amenință colegii cu înregistrări audio video/ PSD sector 5 suspendă mitingul împotriva lui Robert Negoiță la cererea lui Liviu Dragnea

-

In urma discutiilor pe care le-am avut cu Presedintele PSD, domnul Liviu Dragnea, am luat decizia impreuna cu colegii mei de a suspenda mitingul programat luni, ora 10:00, in fata Primariei Sectorului 3, a declarat duminica seara pentru FLUX 24 președintele PSD sector 5, deputatul Cristian Rizea.

- Reclama -

CITIȚI ȘI: MEGA SCANDAL ÎN PSD BUCUREŞTI: Luni demonstratie pentru demisia lui Robert Negoiţă

Cristian Rizea isi sustine in continuare criticile la adresa lui Robert Negoita, presedintele PSD Bucuresti si vine cu noi acuzatii: Situatia din PSD Bucuresti a ajuns la limita!Controversatul Robert Negoita nu mai este acceptat de noi, de majoritatea organizatiilor de la sectoare. Motivele sunt multiple, iar ele s-au acumulat in ultimele 4 luni de zile. Incepand de la jocul marsav pe care a incercat sa il faca atunci cand a luat decizia sa-l contracandideze pe domnul Liviu Dragnea la sefia PSD si culminand cu valul de amenintari voalate la adresa unor colegi de ai nostri, cum ca ar detine anumite inregistrari audio-video, dovedind astfel faptul ca este un personaj toxic pentru PSD.

“Am incredere in Presedintele PSD, domnul Liviu Dragnea si in colegii mei din Comitetul Executiv National ca vor analiza, cu multa intelepciune, situatia conflictuala din interiorul PSD Bucuresti”, mai precizeaza Rizea intr-un comunicat de presa.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img