Procurorul DNA Doru Tulus, a carui revocare din functie a fost ceruta de procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a declarat, marti, la iesirea de la sedinta CSM in care a fost luata in discutie cererea de revocare, ca Laura Codruta Kovesi “nu m-a iubit foarte tare niciodata, dar dupa ce au aparut acele inregistrari…”

Magistratul Doru Țuluș susține că „DNA a ajuns O CARICATURĂ!” și că au existat procurori DNA care, în anii 2013-2014, au acceptat să colaboreze cu „alte instituții”.

Tulus sustine ca, in martea de dupa aparitia inregistrarilor, Laura Codruta Kovesi i-a spus: “Maine pleci”. Intrebat de jurnalisti daca el este cel care a facut inregistrarea difuzata de RTV in care se presupune ca se aude vocea sefei DNA, Tulus a raspuns: “Nu, categoric.”

Mie nu mi-a comandat nimeni nimic cât timp am fost în DNA.În marțea de după înregistrări celui mai vechi dintre polițiștii mei i s-a spus: mâine pleci. Apoi au fost mutați și ceilalți, în ideea ca Țuluș să fie lăsat singur.Faza cu polițiștii a început marți, după înregistrări. Sunt oameni care vor vorbi, a susținut el.

De un an, instituţia asta, DNA, a ajuns o caricatură, am ajuns o caricatură, a spus Doru Țuluș.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?