spot_img
8.3 C
București
joi, martie 23, 2023
AcasăAnalizeScandalul deconspirării unei echipe de filaj Doi și un Sfert

Scandalul deconspirării unei echipe de filaj Doi și un Sfert

-

Procurorii DIICOT au percheziţionat locuinţa fostei şefe a Serviciului de Protecţie Internă Bihor, celebrul „Doi şi-un sfert”, Georgeta Ardeleanu, dar şi biroul soţului ei, comisarul şef Horia Ardeleanu, adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Oradea.

- Reclama -

Fost ofiţer în cadrul Brigăzii de combatere a criminalităţii Organizate Oradea până în 2018, iar de atunci adjunct al şefului Poliţiei Oradea, comisarul şef Horia Ardeleanu este cel despre care BIHOREANUL a dezvăluit că, în septembrie anul trecut, a deconspirat o echipă de filaj care îl supraveghea, venită la Oradea tocmai de la Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă, adică de la unitatea unde activa şi soţia sa, la vremea respectivă ca şef al structurii din Bihor.

Poliţistul i-a observat pe urmăritorii săi pe Bulevardul Magheru, şi-a alertat subalternii, care apoi i-au blocat în trafic pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi i-au pus să se legitimeze.

Sursele BIHOREANULUI au dezvăluit atunci că, sub acoperire fiind, oamenii au prezentat documente de identitate sub nume fictive pe care le-au luat la ei fără să vadă că, de fapt, erau şi expirate. Aşa că au fost duşi la sediul Poliţiei, unde, în final, au scăpat cu câte o amendă.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img