spot_img
-4.3 C
București
marți, ianuarie 25, 2022
AcasăDezvaluiriScandalul de la Realitatea duce și la Bogdan Chireac

Scandalul de la Realitatea duce și la Bogdan Chireac

-

Oana Stănciulescu lucra – ”sub acoperire” – și la site-ul stiridiaspora.ro, site care aparține jurnalistului Bogdan Chirieac. Iar asta se întâmpla încă de când era invitată în emisiunile lui Rareș Bogdan, dezvăluie CanCan.

Jurnalista a făcut subiectul recentului scandal de la Realitatea Tv.

Cu câteva zile în urmă, Rareș Bogdan a anunțat pe post că intenționează să-și încheie “activitatea” de la Realitatea TV dacă Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu mai sunt primiți pe post, dar între timp a renunțat. 

„Pentru mine Realitatea este un capitol încheiat. Am luat decizia în urmă cu două săptămâni. Din decenţă, nu am făcut niciun fel de declaraţii. Dar pentru că s-au făcut tot felul de insinuări la grămadă, vreau să precizez că nu am nimic de-a face cu ce s-a spus în spaţiul public în ultimele zile. Sunt ziarist de aproape 30 de ani şi în tot acest timp am luptat pentru principiile în care cred. Şi rămân consecventă cu ele“, a declarat acum 2 zile Oana Stănciulescu pentru Adevărul.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială