spot_img
16.2 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăhighlightSCANDALUL COPILULUI PRINȚULUI NICOLAE: ”Domnişoara biciclistă a fost infiltrată de servicii în...

SCANDALUL COPILULUI PRINȚULUI NICOLAE: ”Domnişoara biciclistă a fost infiltrată de servicii în patul princiar”

-

După apariţia în media a scandalului legat de presupusa aventură sexuală a Principelui Nicolae cu Nicoleta Cîrjan, preşedintele ONG-ului „Mainoi” şi apropierea zilei de naştere a copilului, care va fi fetiţă, internetul a explodat.

- Reclama -

Monarhişti cunoscuţi cred că serviciile secrete şi-au băgat coada.

11755117_10153155440179794_6844904186119624984_n“Văd că purtatoarea copilului princiar a început să debordeze în presă, deşi se dădea discretă, şi sa alimenteze un ” scandal” mediatic fabricat, după părerea mea de serviciile secrete ! Eu cred asa, si o spun raspicat, ca de obicei :”Domnişoara biciclistă a fost înfiltrată de servicii în patul princiar,” scrie Luana Hrisanti Rigot pe pagina sa de facebook. Luana Rigot este o militantă activă din Franţa pentru restaurarea Monarhiei.

Monika Lungu “Bingo ! Gândim la fel !”

Georges Boisnard : Câtă dreptate aveți stimată doamnă! (din păcate, pot să spun)

“Eu cred că ea nu confirmă ca Prinţul e tatăl, deşi aduce tot felul de detalii, poate da naştere la tot felul de speculaţii, care servesc de minune cauzei alungării Prinţului. Dacă nu face asta având o misiune securistică, atunci o face din răutate şi prostie şi devine astfel tot o unealta a serviciilor,” a mai comentat o altă cunoscută monarhistă.

Deşi tema e dezbătută de ceva vreme, FLUX24 a fost prima publicaţie care a prezentat subiectul Nicolata Cîrjan, încă de anul trecut, când ea nu a infirmat şi nu a confirmat că Principele Nicolae e tatăl copilului pe care ea îl va naşte.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img