spot_img
25.5 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăDezvaluiriSCANDALOS/DOCUMENT BOMBĂ: 60 milioane de euro RETURNAȚI la buget de Ministerul Sănătății

SCANDALOS/DOCUMENT BOMBĂ: 60 milioane de euro RETURNAȚI la buget de Ministerul Sănătății

-

Ministerul Sănătății returnează 60 de milioane de euro deoarece nu a reușit să îi cheltuiască, arată un document semnat, recent, de ministrul Sănătății care a fost prezentat duminică seară la Antena 3.

- Reclama -

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, anunța în urmă cu o lună, la Antena 3, că nicio sumă nu va fi returnată de la ministerul pe care-l conduce, dar documentul semnat de el arată altceva.

„Nicio sumă nu va fi returnată, dar chestiunea nu este atât de simplă. Sumele de la dispoziția Ministerului Sănătății sunt din surse diferite. Sumele din acciză nu se pierd. Când avem economie nu putem vorbi de bani pierduți, în principiu. Am văzut și eu postarea domnului Buicu, dar nu știu de unde a apărut această sumă. Banii din taxa de viciu nu merg niciodată la Ministerul Finanțelor. Banii rămași la Ministerul Sănătății vin preponderent din această taxă. Avem însă economii”, a explicat atunci Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

Printre fondurile care sunt restituite de Ministerul Sănătății se numără și cele alocate copiilor bolnavi de HIV/SIDA.

De asemenea, printre fondurile returnate sunt și cele care erau folosite pentru salarizarea personalului.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...