spot_img
0.9 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăhighlightSCANDALOS/Contractele socrului lui Predoiu cu Primăria Capitalei sunt SECRET DE STAT

SCANDALOS/Contractele socrului lui Predoiu cu Primăria Capitalei sunt SECRET DE STAT

-

Firma de avocatura „Zamfirescu, Racoti & Partners” (Calin-Andrei Zamfirescu este socrul lui Catalin Predoiu – n.r.), la care s-a referit Nicusor Dan marti, pe Facebook, cand a vorbit de firma socrului lui Catalin Predoiu care ar avea „contracte de milioane de euro cu Primaria Capitalei”, a transmis redactiei HotNews.ro pozitia sa cu privire la aceste acuzatii, in care afirma ca firma are sase parteneri si ca valoarea contractului nu este cea sugerata de candidatul USB. Pe de alta parte, acestia nu divulga aceasta valoare, invocand confidentialitatea contractului.

Amintim ca Dan a scris pe Facebook, facand referire la raportul Curtii de Conturi din decembrie 2015 despre care  HotNews.ro a scris pe larg, ca firma de avocatura a socrului lui Catalin Predoiu – Zamfirescu, Racoti & Partners – are contracte de milioane de euro cu Primaria Capitalei, afirmand ca Predoiu „face rau PNL” si ca nu are ce cauta la Primaria Capitalei.

La momentul publicarii materialului respectiv, Primaria Capitalei a refuzat sa divulge valoarea contractului, si nici in prezent aceasta nu este publicata pe site-ul PMB.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img