spot_img
33.3 C
București
duminică, iulie 3, 2022
AcasăDezvaluiriSCANDAL PE ”CIOLAN” ÎN USR: Ce facem, domnilor? Ne batem joc

SCANDAL PE ”CIOLAN” ÎN USR: Ce facem, domnilor? Ne batem joc

-

Ce facem, domnilor? Ne batem joc de unicul proiect care poate schimba ceva pana la capat? Preferam sa punem ambitiile personale mai presus de nazuintele romanilor? Sau ne amintim de motivul pentru care suntem cu totii aici si punem umar langa umar, cei care suntem deja in acest proiect si cei care urmeaza sa ni se alature, pentru a schimba Romania prin competenta, integritate si simtul raspunderii?, scrie pe ziare.com Mihai Sandu, consilier parlamentar al USR.

- Reclama -

Cand vor mai avea cetatenii incredere a doua oara intr-un nou val de entuziasm pentru schimbarea Romaniei, fara sa le fie teama ca vor exista din nou oportunisti care vor deturna din interior? Cum am putea spera noi, astazi, ca putem face trenul sa mearga daca tot ce gandesc anumite minti este cum sa rupa o halca tot mai mare din „ciolan”?Un strigat de mobilizare la fel de ascutit ca un claxon de tren e tot ce pot scoate aceste randuri. Nu e vorba doar de noi aici, cei care suntem in USR deja, ci poate mai ales de cei pe care ii asteptam sa ni se alature, sa se implice in schimbarea Romaniei, spune Sandu despre situația din USR.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...