spot_img
25 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăActualitateSCANDAL LA RADIO EUROPA LIBERĂ: Nevasta lui Stelian Tănase l-a dat afară...

SCANDAL LA RADIO EUROPA LIBERĂ: Nevasta lui Stelian Tănase l-a dat afară pe Vladimir Tismăneanu

-

Istoricul și publicistul Vladimit Tismăneanu a anunțat marți pe contul său de Facebook că Elena Vijulie Tănase, directorul secției române a postului de radio american Europa Liberă, l-a anunțat că i-a reziliat contractul de colaborare din rațiuni financiare, transmite g4media.ro.

Tismăneanu, care amintește că și-a început colaborarea cu Europa Liberă in februarie 1983, o acuză pe Elena Vijulie Tănase de conflict de interese.

- Advertisement -

Motivul? Tismăneanu l-a dat în judecată pe soțul acesteia, Stelian Tănase, pe care îl acuză că i-a făcut publice pe site-ul Cotidianul contul bancar și adresa personală.

”Nu mor caii când vor câinii… Pana la proba contrarie care, sunt sigur, va veni mai repede decât își închipuie doamna Tanase si al ei consort (cu care ma aflu in proces pentru ca a publicat in abjecta fituica online „Cotidianul” lui Nistorescu numărul meu de cont bancar si adresa mea personală). In concluzie: 1. Rămân colaborator permanent la Radio Europa Moldova. 2. Ceea ce n-au reușit Ceaușescu si Iliescu, a reușit doamna Tănase. O felicit! Conflict of interests? You bet…”, a mai scris Vladimir Tismăneanu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img