spot_img
22.4 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăAnalizeLaura Vicol, candidat PSD Dolj la Camera Deputaților: Dacă președintele Klaus Iohannis...

Laura Vicol, candidat PSD Dolj la Camera Deputaților: Dacă președintele Klaus Iohannis şi Ludovic Orban cumpără doar de la supermarketuri, eu prefer să iau produse de la piaţă din agricultura românească.Vă chem pe toţi să-i susținem pe ţăranii români mai ales acum! DOMNULE PREŞEDINTE, PROMULGAŢI LEGEA! DESCHIDEŢI PIEŢELE!

-

de Laura Vicol, candidat PSD Dolj la Camera Deputaților

Guvernul PNL a decis să susțină supermarketurile, PSD a ales să sprijine producătorii români.Ludovic Orban, care spunea recent la o emisiune că „Sistemul ăsta prin care fiecare produce în sera lui sau pe terenul lui și un membru al familiei se duce și închiriază o tarabă la piață și stă 10-12 ore să vândă este un sistem care nu folosește”, habar nu are că în țara pe care o guvernează sunt peste 4,4 milioane de români cu teren agricol pe care-l cultivă şi în spatele lor sunt familiile, alte milioane de oameni, care trăiesc din această activitate. Un milion dintre ei își vând produsele în pieţe.Românii pe care i-am întâlnit astăzi la târgul de la Amărăştii de Jos, degerați de frig şi cu mâinile crăpate, trăiesc din munca lor de-o viaţă.

- Advertisement -

Ţăranii români au fost scoşi în stradă de guvernul PNL, din pieţele situate în spaţii închise, deşi acesta nu a prezentat nici măcar un singur exemplu de focar care să justifice decizia.

Dacă președintele Klaus Iohannis şi Ludovic Orban cumpără doar de la supermarketuri, eu prefer să iau produse de la piaţă din agricultura românească.Vă chem pe toţi să-i susținem pe ţăranii români mai ales acum!

- Advertisement -

Solicit președintelui României să promulge urgent legea prin care PSD a decis ca şi în timpul stării de alertă pieţele să funcţioneze în spaţii închise. Astfel dăm posibilitatea atât producătorilor să-şi vândă legumele şi fructele, cât şi românilor să nu cumpere doar marfa importată din alte ţări.Agricultorii români nu trebuie să aibă de suferit! PSD va fi întotdeauna alături de ei.

Am plecat de la acest târg, amintindu-mi de versurile poetului: „Ţăran român, Măria Ta, îndreaptă căi ce se strâmbară, prin tine ţara va dura, că tu ai palma cât o ţară…”

#Dolj#PSD#SiguranțaUnuiTraiMaiBun#AmărăştiideJos#LauraVicol#pietedeschise

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
– Executat de Flux 24 Media Communications SRL– portal/ziar:www.flux24.ro
– CUI Mandatar Financiar: 11200020

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img