spot_img
25.3 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăhighlightSCANDAL LA MONARHIȘTI: Roxana Iordache îl ACUZĂ pe Marius Ghilezan, Dan Grigore...

SCANDAL LA MONARHIȘTI: Roxana Iordache îl ACUZĂ pe Marius Ghilezan, Dan Grigore și un fost consilier al Regelui REPLICI DURE

-

Un scandal a izbucnit între monarhiști pe facebook după ce guvernul a prezentat public un proiect de lege pentru finanțarea Casei Regale de la bugetul statului.

Jurnalistul Marius Ghilezan i-a acuzat pe muzicianul Dan Grigore și pe fostul consilier al Casei Regale, Mihai Ricci, că din cauza bătrâneții sunt de acord cu acest proiect de lege.

- Advertisement -

Ghilezan a fost criticat pe facebook chiar de aliatul său principal în atacurile din ultima vreme la Casa Regală, jurnalista monarhistă Roxana Iordache.

Și Dan Grigore și Mihai Ricci i-au dat replici lui Ghilezan.

- Advertisement -

Dan Grigore: „Nu vă faceți complici cu măsluirea istoriei naționale.”Maestrul e cam echivoc. La fel, ca Mihai Anton Angelo Ricci.La bătrâneţe, multe se înmoaie. Clarul devine obscur. Cataracta afecteează vizibilitatea spre viitor. Predicatele devin amintiri ale timpurilor de putere, a scris Ghilezan pe facebook.

Ceva special pentru tine, maestre Marius Ghilezan, apropos de bàtrânetea care înmoaie : ” Vârsta, slàbindu-ti instinctele vietii, te ajutà sà devii mai moral. De aceea e preferabil sà te dedici eticii abia în crepuscului vietii „. Dan Grigore si cu mine,nu ne-am înmuiat încà, dar càutàm sà ràmânem în clar. Altii, s-au nàscut în obscur si de acolo nu au iesit, a replicat Mihai Ricci.

Marius Ghilezan nu a fàcut niciodatà parte din Consiliul Regal. Am avut onoarea sà fiu printre cei care au fost solicitati sà facà propuneri., Nici eu nici altcineva nu l-a propus. Pur si simplu, pentru cà nimic nu justificà o asemenea numire, a mai precizat fostul consilier regal.

Ce nu zice omul pentru a fi invitat la un dejun regal, alături de Ponta sau cine o mai fi prim ministru, poate chiar si Oprea. Extremele se atrag la mileuri aurite si cu brocarturi in țiplă, a replicat Ghilezan.

Greşeşti! Nu ţi-ai găsit pe cine să ironizezi. Când faci o postare sau iniţiezi un demers, gândeşte-te la consecinţe, i-a transmis Roxana Iordache lui Ghilezan, pe care l-a susținut în unele critici aduse Casei Regale în ultimul timp.

Marius Ghilezan, să vorbeşti de bătrânețe când ai s-o cunoşti! Eu încă nu pot să mă pronunț, i-a dat replica și Dan Grigore.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img