spot_img
26.6 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăAnalizeSCANDAL LA DIICOT: Horodniceanu vrea capul unui procuror șef

SCANDAL LA DIICOT: Horodniceanu vrea capul unui procuror șef

-

Seful DIICOT, Daniel Horodniceanu, a propus la CSM revocarea lui Mircea Hrudei din functia de procuror la structura teritoriala Cluj . Informatia a fost publicata in premiera de ziardecluj.ro.Pe ordinea de zi a sectiei de procurori de la CSM se regaseste: „Nota Direcției resurse umane şi organizare nr. 11627/2017 privind solicitarea procurorului şef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism de avizare a revocării domnului HRUDEI MIRCEA LUCIAN din funcţia de procuror la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.”, scrie Clujust.

- Reclama -

Hrudei a condus timp de doua mandate structura clujeana DIICOT, ultima reconfirmare fiind in 2011.

Contactat de Ziar de Cluj, inca procurorul DIICOT Cluj Mircea Hrudei a declarat:

„Am aflat cu totul si cu totul intamplator despre cererea de revocare in cursul zilei de vineri 26 mai, in momentul in care am lecturat ordinea de zi a sectiei pentru procurori din cadrul CSM, pana la acel moment nu am fost incunostiintat despre declansarea unei proceduri in vederea revocarii. In acest context, pentru ca consider ca am dreptul sa imi expun un punct de vedere legat de aceasta solicitare, am formulat o cerere de amanare pentru a mi se comunica motivele invocate pentru revocare si sa mi se comunice toate documentele care insotesc acea cerere de revocare. Personal, consider ca nu exista niciun motiv profesional din 2014 pana azi de revocare a mea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...