spot_img
11.7 C
București
luni, martie 27, 2023
AcasăAnalizeScandal în USR

Scandal în USR

-

Liderul interimar al USR, Cătălin Drulă a declarat, marţi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre criticile aduse de colegul său din partid Irineu Darău, că există şi acest instrument la îndemâna politicianului al băgării în seamă. El a arătat că în USR există foruri interne şi a precizat că este uşor să aduci lucrurile într-o zonă de prăpastie, semnale de alarmă şi să atragi atenţia. Despre plecările din partid, Drulă a spus că nu este la nivel de exod şi a menţionat că în luna mai este cea a relansării USR, o întâlnire a tuturor responsabililor de extindere, care caută oameni care vor să vină alături de ei.

- Reclama -

”Dumnealui are o istorie, a mai candidat la şefia USR, probabil va fi una din platforme. Fiecare alege cum vrea să facă politică, există şi acest instrument la îndemâna politicianului al băgării în seamă. Noi avem forurile noastre, e uşor să aduci lucrurile într-o zonă de prăpastie, de semnale de alarmă, să atragi atenţia. Avem o dezbatere sănătoasă în partid, fiecare alege cum să facă politică”, a mai spus el.

Drulă a precizat că nu s-ar simţi confortabil să fie o singură voce, în partid şi nici cultul personalităţii, liderul mesianic, ci vrea să fie un lider de echipă.

Despre plecările din partid, Drulă a precizat că nu au ceva ”la nivel de exod”. ”Avem şi intrări şi ieşiri, avem câteva mii de cereri de adeziuni”, a mai declarat Drulă, precizând că nu este mulţumit de faptul că  sunt un pic cam birocratici.

Preşedintele interimar al USR a mai spus că luna mai este luna relansării USR, afirmând că va avea loc o întâlnire a tuturor responsabililor de extindere, care caută oameni care vor să vină alături de ei.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img