spot_img
3.3 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăAnalizeScandal în Ucraina cu primele enorme de la compania energetică Naftogaz

Scandal în Ucraina cu primele enorme de la compania energetică Naftogaz

-

În ciuda faptului că mai sunt două luni până la sfârșitul anului, iar în Ucraina se așteaptă o iarnă extrem de grea și imprevizibilă, conducerea companiei energetice naţionale Naftogaz din Ucraina va acorda angajaților săi premii anuale în suma totală de 3 miliarde de grivne, scrie BucPress din Cernăuți.

- Reclama -

Aceste date au fost făcute publice pe rețelele de socializare de către primul vicepreședinte al Comisiei parlamentare pentru energie, Oleksii Kucerenko, notează publicația  today.ua. Potrivit parlamentarului, cele mai mari premii, desigur, au revenit celor din conducerea companiei.

”Șefilor de departamente vor fi acordate premii în valoare de 1 milion de grivne, celor din consiliul de conducere – câte 20 sau  30 de milioane de grivne fiecăruia. Sume fantastice de bani. Milioane, zeci și zeci de milioane…”, a specificat  deputatul Kucerenko într-o postare pe canalul YouTube.

În general, pentru anul în curs compabnia Naftogaz a alocat circa 3 miliarde de grivne premii, ceea ce este cu 20% mai mult față de suma premiilor acordate în perioada conducerii lui Andrii Kobolev, care și-a prescris un bonus de 600 de milioane de grivne în ziua demiterii din funcția de președinte al Companiei naționale ”Naftofaz Ucraina”.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img