spot_img
24.4 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăAnalizeSCANDAL ÎN TABĂRA #REZIST: Lucian Mîndruță îl acuză pe Mălin Bot

SCANDAL ÎN TABĂRA #REZIST: Lucian Mîndruță îl acuză pe Mălin Bot

-

Daca acum cauza #Rezist e cauza lui Malin Bot, va rog sa ma scoateti de pe lista, a scris pe facebook jurnalistul Lucian Mîndruță, susținător al protestelor #rezist.

- Reclama -

Ieri am scris despre intalnirea de la Bruxelles o opinie personala.Si anume faptul ca eu cred ca trebuie sa ne spalam rufele in familie. Sa ne luptam pentru ideile noastre aici si sa mergem, cand am terminat, cu o singura voce la Bruxelles.Azi, unul dintre cei care a fost acolo ma acuza de tradare a Cauzei.Are dreptate.Daca acum cauza #Rezist e cauza lui Malin Bot, va rog sa ma scoateti de pe lista.E prea misto s-o stric eu, susține Mîndruță.

CITIȚI ȘI: BOMBĂ: Partidele extremiştilor Marine Le Pen şi Nigel Farage au cerut audierea lui Gabriel Liiceanu în Parlamentul European

Mălin Bot a fost printre cei prezenți la dezbaterea din comisia LIBE din Parlamentul European. El a fost recent concediat de la cotidianul România Liberă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...