spot_img
10.1 C
București
duminică, decembrie 3, 2023
AcasăAnalizeScandal în sedința PNL de marți seară: „Miniștrilor le spun doar atât:...

Scandal în sedința PNL de marți seară: „Miniștrilor le spun doar atât: ”Să își bage mințile în cap și să nu facă pe nebunii” (…) „Suntem măcelăriți”

-

În ședința BEX al PNL aflată în desfășurare la ora redactării acestui articol, mai mulți lideri din conducerea liberalilor i-au criticat pe miniștri pentru lipsa de comunicare. Cele mai dure reproșuri le-a făcut prim-vicepreședintele Rareș Bogdan care s-a arătat nemulțumit că află măsurile guvernului de la televizor. Reproșuri pentru proasta comunicare a avut și liderul deputaților PNL, Florin Roman. În cadrul ședinței, premierul Ludovic Orban a făcut apel la „îmbunătățirea comunicării pe toate palierele” și a prezentat cifrele sondajelor de opinie care arată partidul într-o ușoară scădere, transmite Digi 24.

- Reclama -

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a acuzat o ruptură între partid și Guvern. Europarlamentarul i-a criticat pe miniștri pentru că nu informează partidul despre măsurile luate.

„Atâta timp cât aflăm de la TV măsurile guvernului nostru eu nu mai ies public”, le-ar fi transmis Bogdan, conform unor surse participante la discuție. Rareș Bogdan a criticat mai mulți miniștri printre care cei de la Agricultură, Muncă și Economie. De asemenea, acesta s-a arătat nemulțumit de prezența oamenilor lui Tăriceanu în Guvern, în condițiile în care ALDE critică Executivul: „Eu nu știu dacă ALDE mai sunt la guvernare sau în opoziție”, mai spune sursa citată.

„Miniștrilor le spun doar atât: Să își bage mințile în cap și să comunice cu partidul și să nu facă pe nebunii, pentru că altfel voi ieși public și îi voi spulbera”, a răbufnit Rareș Bogdan. 

Cei mai criticaţi miniştri au fost Adrian Oros, ministrul Agriculturii, Costel Alexe, ministrul Mediului, Florin Cîţu, ministrul Finanţelor Publice, şi Virgil Popescu, ministrul Economiei.

Suntem rupți în două. Voi la guvern și noi, fiecare cum putem. La TV nu mai merg ca să aflu de acolo ce decide guvernul și să mă fac de minune”, ar fi reproșat și Florin Roman lipsa comunicării, mai susține Digi 24.

Un alt subiect care a dus la discuții tensionate este cel legat de prezența în online a liberalilor. Rareș Bogdan a precizat că PNL este asaltat în online de „gherile” care atacă partidul și guvernul, iar liberalii nu au vizibilitate.

Același lucru a fost reproșat și de liderul deputaților PNL. „Am pierdut onlineul. De o lună nu mai existăm în online, suntem măcelăriți. PSD se descurcă de minune în online”, le-a transmis colegilor Florin Roman.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img