spot_img
13.5 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăDezvaluiriScandal în redacția română de la Deutsche Welle pe Kovesi: O atacă...

Scandal în redacția română de la Deutsche Welle pe Kovesi: O atacă că arată bine

-

Ziaristul Petre M.Iancu, de la Deutsche Welle, cunoscut drept un apărător îndîrjit al lui Klaus Iohannis ori Laura Kovesi, recurge la două declarații stupefiante, într-un dialog angajat pe Facebook cu mai mulți internauți, după ce îi etichetează pe criticii șefei DNA drept ”iacobinii care i-ar lua gatul doamnei Kövesi”, scrie Inpolitics.ro.

Astfel, deranjat, pe de-o parte, de faptul că un coleg de la siteul amintit a scris un articol critic la adresa șefei DNA, Iancu încearcă să-l demonetizeze pe acesta, pe motiv că nu ar fi decît corespondent al D.W.:
”Pentru ca vad minciuna potrivit careia “jurnalistii de la Deutsche Welle (sau din Germania) considera ca L. C. Kövesi a plagiat”, ma grabesc sa-i pun la punct pe falsificatori. Un (singur) jurnalist, corespondent din Bucuresti al postului Deutsche Welle, considera ca LCK ar fi “plagiat”. Eu, care sunt jurnalist Deutsche Welle, ma raliez CNATDCU, institutiei abilitate, care a verificat teza incriminata si imi reiau pozitia mai veche. Nu consider ca randurile putine, nemarcate ca citat, reprezinta mai mult decat o simpla neglijenta. Nu sunt, deci, de parere că L.C Kövesi ar fi plagiat” a scris el pe Facebook.

petre-iancu-2

Pe de altă parte, contrat tăios de unii comentatori, Petre M.Iancu s-a îndîrjit:
”Faptul ca femeia e de la DNA sau de pe Venus nu ar trebui sa conteze. Dar pentru detractorii ei conteaza. Dvs aplicati un dublu standard tocmai pentru ca LCK este de la DNA. Poate si pentru ca arata bine. Daca ar fi fost batran, maturator de strada si urat, nu v-ar fi interesat probabil defel presupusul ei “plagiat”. Linsajul public nu e mai bun sau moral doar pt ca e public. Nici participarea la acest linsaj. Daca dvs sunteti perfecta ridicati prima bolovanul si aruncati mai departe vesela cu el” a continuat el sideranta postare, mai scrie Inpolitcs.ro.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img